header-vervolg

Beleggingsfondsen

Naast de activiteiten als vermogensbeheerder voert Trustus ook de directie en het beheer over een aantal eigen beleggingsfondsen. Deze aandelenfondsen richten zich op opkomende en zogenaamde frontier beleggingsmarkten en kennen een hoog dividend strategie. 
Het gaat om de volgende fondsen: TCM Global Frontier High Dividend Equity, TCM Vietnam High Dividend Equity en TCM Africa High Dividend Equity.
De aandelenfondsen zijn dagelijks verhandelbaar via diverse Nederlandse banken en brokers en hebben een notering op Euronext.

Meer informatie?

Meer informatie over onze beleggingsfondsen kunt u vinden op de website van het fonds:

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.