Trustus is een onafhankelijke beleggingsspecialist, opgericht in 1978. Met jarenlange ervaring in de beleggingswereld zijn we gespecialiseerd in het opbouwen en beheren van vermogen.

Voor ruim 3000 klanten beheren wij ca. 500 miljoen aan belegd vermogen voor particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen hun vermogen te beheren en beleggen. Dit doen we met 30 professionals met passie voor hun vak. We hebben kantoren in Joure, Hilversum en Roosendaal. U bent hier van harte welkom, maar net zo graag komen we naar u toe.

Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Onafhankelijk en met persoonlijke aandacht bieden wij het vermogensbeheer op maat dat u verdient. Of u nu het gehele beheer uit handen geeft of (deels) zelf het roer in handen wilt houden, bij Trustus staan we klaar zodat u financieel zorgeloos kunt genieten, nu en straks. Trustus vermogensbeheer. Vertrouwen dat rendeert. 

Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Kies voor zekerheid en expertise, kies voor Trustus Vermogensbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij uw vermogen optimaal kunnen beheren.