Als u niets doet, wordt uw geld minder waard.

Inflatie, vermogensrendementsheffing en een negatieve spaarrente knabbelen aan uw vermogen. Het is dan ook interessant om te kijken wat beleggen voor u kan betekenen. Met Beheerd Beleggen is er persoonlijke aandacht voor u en kijkt een team van experts naar uw portefeuille.

Beheerd Beleggen: wat houdt het in?

Onze beleggingsspecialisten beheren een aantal mixfondsen die aansluiten bij de verschillende profielen. Van behoudend tot neutraal of juist meer dynamisch. Wij zorgen ervoor dat het profiel van het fonds blijft aansluiten bij het door u gekozen beleggersprofiel. En dat we inspelen op ontwikkelingen in de markt.

U heeft geen omkijken meer naar uw belegging. Online kunt u de ontwikkelingen van uw belegging volgen, geld bijstorten of juist geld opnemen. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Wat is vermogensbeheer?

Bij vermogensbeheer analyseren we uw financiële situatie en geven we op basis hiervan een advies over hoe u uw geld kunt beleggen. Elk jaar bekijken we tijdens een gesprek of er zaken in uw situatie zijn veranderd en of uw beleggingen nog passen. Ook als u vragen heeft over uw portefeuille of bijvoorbeeld de economische ontwikkelingen kunnen we deze bespreken. Voor Vermogensbeheer bent u welkom vanaf een vrij te beleggen vermogen van € 200.000,-.

Wat is beheerd beleggen?

Bij beheerd beleggen bepaalt u zelf uw beleggersprofiel. We bieden een hulpmiddel - een vragenlijst online of gewoon op papier - om u hierbij te ondersteunen. Als u dit wilt, inventariseren we in een persoonlijk gesprek uw wensen en behoeften en helpen we u bij het samenstellen van uw beleggingsprofiel. Vervolgens kiest u zelf welk mixfonds het beste bij u past.  

De mixfondsen (behoudend, neutraal en dynamisch) worden door ons actief beheerd. Wij zorgen ervoor dat het fonds altijd het juiste profiel behoudt en aansluit bij ontwikkelingen in de markt. U belegt, maar wij doen het werk. U kunt hier al voor kiezen vanaf € 100,- per maand bij periodieke stortingen of € 5.000,- bij een eenmalige storting.