header-vervolg

Vermogensbeheer

Omdat Trustus onafhankelijk is kan het haar eigen innovatieve koers varen

Als u uw geld door Trustus wilt laten beheren bespreken we eerst uw wensen en doelen. We besteden veel aandacht aan de financiële planning van uw vermogen. Wat heeft u nodig als u eerder met pensioen wilt? Wat is slim om te doen als u op korte termijn kapitaal nodig heeft? Wilt u dat uw vermogen een vast inkomen oplevert, wilt u later een grote som ineens of spreekt een combinatie u aan? Als we dat allemaal duidelijk in beeld hebben, gaan wij voor u aan de slag. Op een verstandige, doordachte manier.

rob telefoon 2017

Waarom Trustus?

  • Ervaren, gerenommeerde beheerder
  • Goede resultaten
  • Bewezen en actuele strategieën
  • "Ouderwets" persoonlijke service
  • Marktconforme vergoedingen
  • Heldere rapportages
  • 24/7 online inzicht in uw portefeuille

Beleggingsfilosofie

We gaan uit van de volgende vier basisprincipes:

Kwaliteit We focussen op de kwaliteit van iedere individuele belegging. Hoe is het gesteld met de balans van een onderneming, de winstgevendheid en waar liggen de risico’s?
Liquiditeit Wij verlangen een goede verhandelbaarheid van de beleggingen onder verschillende omstandigheden. Niet alleen kopen, maar ook kunnen verkopen als dat gewenst is.
Spreiding We speculeren nooit op één mogelijk scenario of één individuele belegging. Het opnemen van verschillende categorieën geeft kracht aan portefeuille, het beperkt het risico zonder aan rendementskansen in te boeten. 
Actualiteit Daarmee bedoelen we niet de waan van de dag, die tot stand komt door angst en hebzucht onder beleggers. Wij gebruiken wereldwijde waarneembare trends en sentiment voor het leggen van accenten in portefeuilles.

Specialist

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.

De praktijk

Na het in kaart brengen van uw financiële wensen en de risico’s die u zich kunt of wilt permitteren adviseren wij u over een op maat gesneden beleggingsprofiel. We leggen de afspraken met betrekking tot het beheer vast in een beheerovereenkomst, die dagelijks opzegbaar is, en openen voor u een effectenrekening bij Insinger Gilissen Bankiers. Vervolgens starten wij met het beheer van uw vermogen en nemen alle zorg uit handen. We beleggen in goed verhandelbare effecten en monitoren uw portefeuille uiteraard permanent. Trustus beschikt over eigen analisten en wij beleggen voor u in innovatieve strategieën, waaronder een zelf ontwikkelde, unieke hoog dividend strategie. 

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.