Omdat Trustus onafhankelijk is kan het haar eigen innovatieve koers varen

Wilt u zorgeloos kunnen vertrouwen dat uw vermogen in goede handen is? Heeft u niet de tijd of behoefte actief met uw vermogen en de ontwikkelingen op de financiële markten bezig te zijn en laat u dit liever over aan specialisten? Dan is vermogensbeheer van Trustus iets voor u. Als u uw geld door Trustus wilt laten beheren bespreken we eerst uw wensen en doelen. We besteden veel aandacht aan de financiële planning van uw vermogen. Niet alleen bij aanvang, maar ook daarna bespreken we regelmatig met u de ontwikkelingen in de beleggingsmarkt en in uw financiële zaken.

Waarom Trustus?

  • Ouderwets persoonlijke service
  • Lokaal aanwezig, wij komen ook bij u thuis
  • Ervaren, gerenommeerde beheerder
  • Bewezen en actuele strategieën

Financiële planning van uw vermogen

Als u uw geld door Trustus wilt laten beheren bespreken we eerst uw wensen en doelen. We besteden veel aandacht aan de financiële planning van uw vermogen. Niet alleen bij aanvang, maar ook daarna bespreken we regelmatig met u de ontwikkelingen in de beleggingsmarkt en in uw financiële zaken.

 

Specialist

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.

Beleggingsfilosofie

We gaan uit van de volgende vier basisprincipes:

01
Kwaliteit

We focussen op de kwaliteit van iedere individuele belegging. Hoe is het gesteld met de balans van een onderneming, de winstgevendheid en waar liggen de risico’s?

02
Liquiditeit

Wij verlangen een goede verhandelbaarheid van de beleggingen onder verschillende omstandigheden. Niet alleen kopen, maar ook kunnen verkopen als dat gewenst is.

03
Spreiding

We speculeren nooit op één mogelijk scenario of één individuele belegging. Het opnemen van verschillende categorieën geeft kracht aan portefeuille, het beperkt het risico zonder aan rendementskansen in te boeten.

04
Actualiteit

Daarmee bedoelen we niet de waan van de dag, die tot stand komt door angst en hebzucht onder beleggers. Wij gebruiken wereldwijde waarneembare trends en sentiment voor het leggen van accenten in portefeuilles.

Wat onze relaties zeggen

Als oud – zelfstandig ondernemer hebben we weinig pensioen, maar moeten we het vooral hebben van ons vermogen. Met alle risico’s van dien. Nog steeds voelen we er ons wel bij dat we – nu al zo’n 20 jaar geleden – in aanraking zijn gekomen met Trustus als onze vermogensbeheerder. Je vertrouwt elkaar, met alle risico’s die daar bij horen. Maar tot op de dag van vandaag zijn we gesterkt in onze overtuiging dat we toen de juiste beslissing hebben genomen. Op basis van onze ervaring durven we daarom – in vol vertrouwen - Trustus aan te bevelen als een deskundige en vertrouwde beheerder van iemands vermogen.

De heer en mevrouw van W.

Tijdens een thema-avond, mede georganiseerd door mijn accountant, met Trustus in aanraking gekomen. Tijdens een aantal uitvoerige, heldere en professionele besprekingen mijn doelen doorgenomen. Hun manier van beleggen sloot daar goed bij aan. De afronding van de formaliteiten vond ik uitstekend, evenals de bereikbaarheid en inzage van de portefeuille.

de heer E. Sanderman