header-vervolg

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u documentatie per post ontvangen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Afspraak maken?

U bent uiteraard van harte welkom op één van onze kantoren. Om te zorgen dat de juiste persoon aanwezig is om u te woord te staan adviseren wij u vooraf een afspraak te maken.

hal 2017

Trustus - kantoor Friesland (hoofdkantoor)
Sewei 2, 8501 SP  Joure
0513 - 48 22 00

Trustus - kantoor Noord- Holland
Sophialaan 1, 1213 XK  Hilversum
035 - 626 13 33

Trustus - kantoor Zuid-Holland
Wilhelminapark 17, 2342 AD  Oegstgeest 
071 - 528 97 56

Trustus - Overijssel 
0513 - 48 22 00

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.