De mensen achter Trustus

De directie van Trustus wordt gevormd door Wytze Riemersma, Rob Visschedijk en Dimitri Kaandorp.

Wytze en Rob zijn beide bedrijfseconoom. Ze hebben na hun opleiding brede en jarenlange ervaring in het beleggingsvak opgedaan.

Dimitri Kaandorp maakt sinds april 2023 deel uit van de directie van Trustus, in de functie van directeur Legal, Compliance en Risk Management.

De bezieling van Wytze

“Ik wil onze relaties hoogwaardige, kwalitatieve dienstverlening bieden en innovatieve producten leveren. In mijn studententijd ontstond de interesse, of beter gezegd passie, voor beleggen. Ik werd gevraagd om wekelijks op de radio verslag te doen van een beleggingsportefeuille die beheerd werd door studenten. De winst ging naar een goed doel. Wat begon als een spel, ontwikkelde zich tot een fascinatie voor beleggen.

Beleggen brengt een positieve dynamiek en spanning met zich mee. Daar krijg ik energie van en ik geniet ervan om het vermogen van mijn relaties te laten groeien. Daar ligt mijn kracht en dat is ook het belangrijkste doel.”

De drijfveren van Rob

“Toen ik aan mijn studie Economie begon had ik nog geen concreet beroep voor ogen. Maar ook ik werd op de universiteit gegrepen door beleggen. Via vrienden heb ik eerst ‘gespeeld’ met fondsen en beleggen. Vervolgens kreeg ik een traineeship bij een grootbank aangeboden. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen. Het persoonlijke contact in beheren sprak me enorm aan, en nog steeds. Goed vermogensbeheer kan niet zonder contact en vertrouwen. Samen met ons team beleggingsspecialisten en pensioenspecialisten is dat waar we voor staan. Het geeft dan ook veel voldoening dat de naamsbekendheid van Trustus toeneemt doordat tevreden relaties hun positieve ervaringen doorvertellen.”

Nieuwsgierig naar het hele team?

Wytze, Rob en Dimitri doen het natuurlijk niet alleen. Zij hebben een betrokken team van mensen om zich heen verzameld. Nieuwsgierig naar het hele team? Zij stellen zich hieronder persoonlijk aan u voor.

Wytze Riemersma
Wytze Riemersma, algemeen directeur

Wytze Riemersma, algemeen directeur

Wytze Riemersma, algemeen directeur

Vermogensbeheer van Trustus kenmerkt zich door een heldere toekomstgerichte visie waar ontwikkelingen in de opkomende en frontier markten duidelijk onderdeel van uitmaken. Het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen heeft daarbij altijd de hoogste prioriteit. Daarin ligt mijn belangrijkste verantwoordelijkheid.

Rob Visschedijk
Rob Visschedijk, directeur

Rob Visschedijk, directeur

Rob Visschedijk, directeur

Sinds 2005 ben ik verantwoordelijk voor de vermogensbeheeractiviteiten van Trustus. Het creëren van toegevoegde waarde voor u als cliënt, zowel waar het relatiebeheer als het optimaliseren van rendement betreft, komt bij mij altijd op de eerste plaats.

Dimitri Kaandorp
Dimitri Kaandorp, directeur

Dimitri Kaandorp, directeur

Dimitri Kaandorp, directeur

Trustus biedt haar cliënten op een breed vlak oplossingen voor vermogensvraagstukken. Integriteit en transparantie zijn daarin voor Trustus kernwaarden. Wij streven daarom naar een hoge standaard op het vlak van juridische zaken, compliance en risicomanagement. Binnen Trustus ben ik daarvoor verantwoordelijk. Mijn doel is dan ook dat deze voorwaarden voor integer en transparant vermogensbeheer goed en efficiënt geregeld zijn.

Jan Vreeling
Jan Vreeling, vermogensmanager

Jan Vreeling, vermogensmanager

Jan Vreeling, vermogensmanager

Na ruim 20 jaar Friesland Bank heb ik in 2013 een frisse start gemaakt bij Trustus. Mijn uitdaging is om klanten te helpen hun financiële wensen te realiseren. Dat kan alleen als je ze goed kent. Mijn keuze voor Trustus ligt daarom vooral in de persoonlijke benadering, gecombineerd met een nuchtere en bewezen beleggingsstrategie. Verder zijn de korte lijnen een verademing, dat komt het belang van de klant ten goede. Dit belang is bij Trustus nog vanzelfsprekend.

Yme Westra
Yme Westra, vermogensmanager

Yme Westra, vermogensmanager

Yme Westra, vermogensmanager

Na ruim 12 jaar te hebben gewerkt bij de Friesland Bank heb ik in het najaar van 2013 een nieuwe stap in mijn carrière gezet. Binnen de financiële sector zijn steeds minder smaken beschikbaar. Mijn keuze voor Trustus was een weloverwogen stap. Het nuchtere, de visie, de strategie en de klantbeleving van het bedrijf zijn mij op het lijf geschreven.

Rezah Gorter
Rezah Gorter, vermogensmanager

Rezah Gorter, vermogensmanager

Rezah Gorter, vermogensmanager

Sinds november 2015 heb ik mij aangesloten bij Trustus. Het vak van vermogensbeheerder is meer dan het selecteren van beleggingen. Uw portefeuille moet aansluiten bij uw wensen en doelen. Bij Trustus nemen we alle tijd om dit met u op een rij te zetten. Dankzij mijn ervaring kan ik u daar prima in bij staan. Vanuit Noord Holland heten we u van harte welkom, zodat u onze unieke aanpak kunt ervaren.

Koen IJsselstein
Koen IJsselstein, vermogensmanager

Koen IJsselstein, vermogensmanager

Koen IJsselstein, vermogensmanager

Tijdens mijn studie ben ik al in aanraking gekomen met het “effecten-vak” en heb tot op heden met veel plezier in deze dynamische sector mogen werken. In juli 2019 heb ik de stap gezet om samen met Trustus de krachten te gaan bundelen. De persoonlijke benadering, de betrokkenheid bij de klant en de onderscheidende beleggingsstrategie van Trustus heeft hierbij de doorslag gegeven. U bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.

Harry van Tol
Harry van Tol, vermogensmanager

Harry van Tol, vermogensmanager

Harry van Tol, vermogensmanager

Op 1 april 2022 heb ik de overstap gemaakt naar de Trustus vestiging in Hilversum en ga daar na vele jaren weer samenwerken met oud collega Koen IJsselstein. Vanuit de leerschool in de jaren ’80 dat de klant koning is en medebepalend voor onze boterham en het beleg daarop, ben ik ervan overtuigd dat naast onze kennis en ervaring de persoonlijke situatie van elke relatie passend dient te zijn bij de beleggingsstrategie van Trustus. Samen met Koen ontvangen wij huidige en nieuwe relaties graag op ons kantoor te Hilversum.

Mark-Jan Bender
Mark-Jan Bender, vermogensmanager

Mark-Jan Bender, vermogensmanager

Mark-Jan Bender, vermogensmanager

Midden jaren ’90 begonnen op de optiebeurs, ben ik inmiddels al meer dan 25 jaar werkzaam in de financiële wereld. Een goed advies begint met een goed gesprek over uw doelen, wensen en drijfveren. Bij Trustus nemen we de tijd en geven u de aandacht die nodig is om tot de juiste beleggingsoplossing te komen. Als financieel planner ga ik graag het gesprek aan om samen met u te kijken of beleggen bij Trustus bij u past. Ik kom graag naar u toe maar u bent natuurlijk altijd van harte welkom in Hilversum.

Marco Balk
Marco Balk, fundmanager

Marco Balk, fundmanager

Marco Balk, fundmanager

Sinds 2003 werk ik bij Trustus op de afdeling beleggingsfondsen. Als fondsmanager ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van de beleggingsstrategie en het uitvoeren van beurstransacties. Mijn uitdaging – en vooral ook passie – ligt in het vinden van de juiste balans tussen risico en opbrengst, zodat de portefeuilles op een duurzame manier een solide rendement genereren. Mijn specialiteit is het selecteren van ondergewaardeerde aandelen in opkomende markten die vaak nog onbekend zijn bij het grote publiek.

Douwe Jan Dijkstra
Douwe Jan Dijkstra, fundmanager

Douwe Jan Dijkstra, fundmanager

Douwe Jan Dijkstra, fundmanager

Sinds juli 2011 ben ik werkzaam bij Trustus als fundmanager, met een focus op de emerging markets. Deze markten zijn zeer bewegelijk, wat voor mij een extra uitdaging is. Prijzen bewegen in trends, de geschiedenis herhaalt zich en veel nieuws is al in de koers verwerkt. Een zorgvuldig geteste strategie in combinatie met discipline is de sleutel tot een mooi rendement.

Ane Holtrop
Ane Holtrop, hoofd mid-office

Ane Holtrop, hoofd mid-office

Ane Holtrop, hoofd mid-office

Ik ben sinds 1986 werkzaam bij Trustus. Mijn functie is hoofd mid-office. De mid-office voert een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van vermogensbeheer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de automatisering van Trustus en de salarisadministratie. De diversiteit maakt het werk erg afwisselend en plezierig. ‘Never a dull moment' zullen we maar zeggen.

Hinke Atsma
Hinke Atsma, mid-office

Hinke Atsma, mid-office

Hinke Atsma, mid-office

Als medewerkster van de mid-office verzorg ik al sinds 1989 de cliëntenadministratie voor de relaties van Trustus. Klantgerichtheid en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ervoor zorgen dat alles tot in detail klopt, dat is mijn missie. Cliënten kunnen mij bellen voor alle administratieve zaken rondom hun beleggingsportefeuille.

Fokke Brattinga
Fokke Brattinga, controller

Fokke Brattinga, controller

Fokke Brattinga, controller

Sinds 1990 werk ik bij Trustus. Als hoofd van de financiële administratie ben ik verantwoordelijk voor het team dat de gehele administratie van zowel Trustus als de beursgenoteerde beleggingsfondsen verzorgt. Het is een zeer afwisselende en vaak drukke functie waarin ik met veel boeiende facetten van het beleggingsvak in aanraking kom.

Tine Hollander
Tine Hollander, management assistente

Tine Hollander, management assistente

Tine Hollander, management assistente

Naast mijn taken als office manager/management assistente ben ik verantwoordelijk voor de marketing en pr van zowel Trustus als de beleggingsfondsen. Het is een drukke, veelzijdige baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, die ik al sinds 1985 met veel plezier vervul. Die korte lijnen maken dat je in korte tijd veel dingen kunt regelen.

Paul Diamant
Paul Diamant, commercieel manager

Paul Diamant, commercieel manager

Paul Diamant, commercieel manager

Na 15 jaar gewerkt te hebben voor grootbanken heb ik de stap gemaakt naar een kleinere organisatie. Bij Trustus ben ik verantwoordelijk voor de commercie. Hier kan ik – en dat geldt voor iedereen - echt een verschil maken. Dit doen we met een club mensen die allemaal dezelfde drijfveren heeft: de klant echt verder helpen.

Erwin Bijvank
Erwin Bijvank, accountmanager

Erwin Bijvank, accountmanager

Erwin Bijvank, accountmanager

In mijn functie als accountmanager geef ik onze klanten inzicht in de mogelijkheden om hun financiële toekomstwensen te bereiken middels beleggingsoplossingen. Dit geldt zowel voor vrij vermogen (box 3) als in de lijfrentesfeer (box 1). Het unieke en fijne aan onze werkwijze is dat wij dit bij de klant op locatie doen. Dit geeft een ontspannen sfeer en de klant krijgt ook echt even de tijd om alles door te nemen.

Bas Siebels
Bas Siebels, accountmanager

Bas Siebels, accountmanager

Bas Siebels, accountmanager

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële sector. Mijn expertise ligt op het gebied van het opbouwen van vermogen voor later. Ik vind het leuk om onze relaties met goede service en heldere uitleg te ontzorgen. Met onze bewezen beleggingsstrategie en door risico’s waar mogelijk te beperken laten wij uw (pensioen)vermogen groeien. De no-nonsens cultuur, nuchtere en deskundige aanpak maken dat ik mij bij Trustus thuis voel. Bij Trustus is nog echt sprake van oprechte aandacht voor u en uw vermogen.

Peter de Jong
Peter de Jong, accountmanager

Peter de Jong, accountmanager

Peter de Jong, accountmanager

In mijn rol als accountmanager geef ik onze klanten inzicht in de mogelijkheden hun toekomstwensen te bereiken met beleggingsoplossingen. Dit kan zowel voor vrij vermogen als in de lijfrentesfeer zijn. Het unieke aan onze werkwijze is dat wij dit gewoon “ouderwets” aan de keukentafel bij de klant doen.

Pim Kroes
Pim Kroes, manager participantenadministratie

Pim Kroes, manager participantenadministratie

Pim Kroes, manager participantenadministratie

Het creëren van zo groot mogelijk gebruikersgemak voor onze klanten, dat is waar ik me samen met mijn team mee bezig hou. Dit betreft zowel de participantenadministratie van de execution only producten als de automatisering van het mijntrustus klantportaal. Heeft u hier toch wat hulp bij nodig, dan helpen wij u graag. Betreft het vragen over uw lijfrente? Als fiscaal econoom kan ik u zeker verder helpen.

Namarah Feenstra
Namarah Feenstra, commercieel medewerker

Namarah Feenstra, commercieel medewerker

Namarah Feenstra, commercieel medewerker

Sinds 2013 ben ik met veel plezier werkzaam in de financiële sector. In de afgelopen jaren heb ik bij diverse vermogensbeheerders gewerkt en ervaring opgedaan. Als financieel professional weet ik als geen ander wat belangrijk is voor klanten en hoe ik hen het beste van dienst kan zijn. Bij Trustus heb ik de unieke kans gekregen om klanten niet alleen zo goed mogelijk te woord te staan, maar ook om verder te denken en nieuwe oplossingen te vinden. Ik krijg hierbij de ruimte om mijn ideeën te delen en om te kijken hoe we processen kunnen verbeteren. Door onze inspanningen om continu te verbeteren, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en hun financiële doelstellingen nog sneller en efficiënter realiseren. Ik ben dan ook erg enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan het succes van Trustus en haar klanten.

Chantal Roest
Chantal Roest, Commercieel medewerker

Chantal Roest, Commercieel medewerker

Chantal Roest, Commercieel medewerker

Sinds maart 2024 ben ik werkzaam binnen het Lijfrente-team bij Trustus, gevestigd op het kantoor in Hilversum. Ik ben voornamelijk belast met administratieve taken en fungeer als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik sta klaar om hen te assisteren bij al hun vragen en hen van de juiste informatie te voorzien. Na het afronden van mijn studie Commercieel Communicatiemanagement heb ik ervaring opgedaan bij Emesa (bekend van o.a. VakantieVeilingen), waar ik zowel administratieve als commerciële functies heb vervuld. Daarna heb ik gewerkt bij Verizon op de afdeling Real Estate & Facilities, waar een Hospitality mindset van groot belang was. Hier vervulde ik een gevarieerde rol, waarbij ik ondersteuning bood aan de teammanager en -coördinator en verantwoordelijk was voor de administratieve processen binnen de afdeling. Mijn passie ligt voornamelijk bij het optimaliseren van processen, met als doel het vergroten van werkplezier en het creëren van ruimte voor nieuwe initiatieven. Echter, mijn grootste voldoening haal ik uit het tevreden stellen van goed geïnformeerde klanten. Ik ben erg enthousiast om een bijdrage te leveren aan het succes van ons leuke team en samen te werken aan de groei van onze afdeling.

Adriaan van der Peijl
Adriaan van der Peijl, vermogensmanager

Adriaan van der Peijl, vermogensmanager

Adriaan van der Peijl, vermogensmanager

Ik startte mijn carrière in 1987 bij de Rabobank en nam aldaar in 2003 afscheid als managing director Private Banking om vervolgens een tweetal zelfstandige vermogensbeheerders in Amsterdam op te mogen zetten. In 2014 maakte ik als directeur/partner de overstap naar een Antwerpse vermogensbeheerder. Eind 2022 besloot ik om terug te keren naar mijn roots en is de cirkel rond als ik me aansluit bij Trustus Capital Management in Roosendaal. Tevens ben ik als commissaris actief bij een aantal familiebedrijven.

Dirk Spaander
Dirk Spaander, vermogensmanager

Dirk Spaander, vermogensmanager

Dirk Spaander, vermogensmanager

Sinds begin 1987 ben ik werkzaam in het effecten vak. Wat mij betreft het mooiste vak ter wereld. Tot 2010 ben ik werkzaam geweest bij grootbanken. Door toegenomen regelgeving bleef er te weinig tijd over voor een goed contact met mijn klanten. In 2010 heb ik dan ook besloten om samen met een collega, als zelfstandig vermogensbeheerder mijn carrière voort te zetten. In 2018 kwamen wij in contact met Verwer & Janssen en wij bleken hetzelfde te denken over het belang van goed klantencontact en het leveren van maatwerk. Nu in 2023 is er weer een nieuw hoofdstuk begonnen bij Trustus. Nog steeds staat maatwerk en een goed klantencontact voorop in onze dienstverlening. Vanuit Roosendaal bent u van harte welkom om onze dienstverlening persoonlijk te ervaren.

Evert Verwer
Evert Verwer, vermogensmanager

Evert Verwer, vermogensmanager

Evert Verwer, vermogensmanager

Sinds 1985 ben ik eerst werkzaam geweest bij verschillende grootbanken en in 1997 kwam ik terecht bij ING alwaar ik enkele jaren hoofd beleggen was van Zeeland. In 2002 kwam, na vele jaren van voorbereiding, mijn droom uit en dat was het opzetten van een eigen vermogensbeheerkantoor. In Walter Janssen en Johan van Sprundel vond ik 2 compagnons waarmee wij ons kantoor Verwer & Janssen Vermogensmanagement in 20 jaar hebben uitgebouwd tot een prachtig bedrijf. Begin 2023 heeft Trustus ons overgenomen en kan ik datgene weer doen waarvoor ik ooit in 2002 voor mijzelf begon : klanten helpen en ontzorgen.

Walter Janssen
Walter Janssen, vermogensmanager

Walter Janssen, vermogensmanager

Walter Janssen, vermogensmanager

Ik ben inmiddels bijna 30 jaar werkzaam in de financiële sector als beleggingsadviseur/ vermogensbeheerder. In 1995 ben ik gestart bij Rabobank en heb in 1997 de overstap gemaakt naar ING bank om vervolgens in 2000 weer terug te keren bij Rabobank. In 2002 samen met Evert Verwer en Johan van Sprundel Verwer & Janssen Vermogensmanagement gestart. Dit kantoor hebben we gedurende 20 jaar uitgebouwd totdat begin 2023 Trustus ons kantoor heeft overgenomen waar we met veel plezier onze klanten blijven bedienen.

Mandy Wolst
Mandy Wolst, Commercieel medewerker

Mandy Wolst, Commercieel medewerker

Mandy Wolst, Commercieel medewerker

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de financiële sector. Sinds 2013 ben ik actief in de commerciële ondersteuning bij Verwer & Janssen en vanaf 2023 voor Trustus. Hier verzorg ik de cliëntenadministratie voor onze klanten en ondersteun ik mijn collega’s bij verschillende werkzaamheden. Het is heel gevarieerd en je weet nooit wat een dag brengt, dat vind ik het leukst.

Judith van Tienen
Judith van Tienen, Commercieel medewerker

Judith van Tienen, Commercieel medewerker

Judith van Tienen, Commercieel medewerker

Na ruim 34 jaar in het bankwezen op diverse afdelingen te hebben gewerkt, laatst als Adviseur Dagelijkse Bankzaken, ben ik in augustus 2022 begonnen als Commercieel Ondersteuner bij Verwer & Janssen, inmiddels Trustus Capital Management. Het telefonisch kunnen beantwoorden van de klantvraag en het verzorgen van de administratie, samen met de collega’s, zorgt voor de nodige positieve energie.