Trustus Capital Management werkt nauw samen met Insinger Gilissen Bankiers. Wanneer u bij Trustus belegt heeft u bij deze gerenommeerde bank een effectenrekening op uw eigen naam. Insinger Gilissen Bankiers zorgt ervoor dat effectentransacties worden uitgevoerd en verzorgt de zogenaamde ‘bewaring' van effecten.
Insinger Gilissen Bankiers heeft uiteraard alle benodigde vergunningen en inschrijvingen van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Meer informatie vindt u op www.insingergilissen.nl.

Tevens zijn wij lid van Knox, een coöperatie zonder winstoogmerk waar vermogensbeheerders zich bij aan kunnen sluiten. Knox is een bewaarinstelling die vermogensbeheerders en haar cliënten broker en bewaardiensten levert. Knox beschikt over een vergunning en staat onder toezicht van de AFM en DNB. Knox houdt zich uitsluitend bezig met het bewaren van het vermogen van en het aannemen en doorgeven van effectenorders voor cliënten van de aangesloten vermogensbeheerders. Meer informatie vindt u op www.joinknox.com.

Trustus werkt daarnaast samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde, volledig onafhankelijke specialisten die u verder kunnen helpen op het gebied van financiële planning en  accountancy. Dit zijn gerenommeerde partijen bij u in de regio. Wij verwijzen u graag door naar deze partijen.