header-vervolg

Over Trustus

Het is eind jaren ’70 in Nederland. Het vrolijke, optimistische en kleurrijke begin van dit decennium maakt plaats voor aanslagen, kapingen, crises en: een verslechterende economie. In die roerige tijd, om precies te zijn in 1978, ziet Trustus het levenslicht. Het bedrijf richt zich dan op Japan als opkomende beleggingsmarkt. Tussen toen en nu zijn grote stappen gezet en hebben er vele veranderingen plaatsgevonden.
Vanaf 2001, toen Wytze Riemersma algemeen directeur werd, ging Trustus zich breder oriënteren. De nichemarkt ‘Japan’ verschoof naar wereldwijd beleggen met als specialisme opkomende markten. In 2005 kwam Rob Visschedijk de directie versterken.
Na een strategische heroriëntatie, waarin Rob zich voornamelijk richt op vermogensbeheer en Wytze op de eigen beleggingsfondsen, volgde een periode van groei; zelfs ten tijde van een krimpende markt en toenemende concurrentie van online dienstverleners.
Sinds 2008 werden meerdere beleggingsfondsen geïntroduceerd en werd ook binnen het vermogensbeheer gestart met dividendbeleggen. Met deze nieuwe beleggingsstrategieën en veel persoonlijke aandacht biedt Trustus onderscheidend vermogen. Trustus in huidige vorm is een middelgrote, onafhankelijke vermogensbeheerder, die voorop loopt in nieuwe markten en strategieën.

Lees meer over het team van Trustus.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.