header-vervolg

De mensen achter Trustus

DWF_Team_TrustUs_011216_120

De directie van Trustus wordt gevormd door Wytze Riemersma en Rob Visschedijk. Wytze en Rob zijn beide bedrijfseconoom en hebben na hun opleiding brede en jarenlange ervaring in het beleggingsvak opgedaan.

De bezieling van Wytze

“Ik wil onze relaties hoogwaardige, kwalitatieve dienstverlening bieden en innovatieve producten leveren. In mijn studententijd ontstond de interesse, of beter gezegd passie, voor beleggen. Ik werd gevraagd om wekelijks op de radio verslag te doen van een beleggingsportefeuille die beheerd werd door studenten. De winst ging naar een goed doel. Wat begon als een spel, ontwikkelde zich tot een fascinatie voor beleggen. Beleggen brengt een positieve dynamiek en spanning met zich mee. Daar krijg ik energie van en ik geniet ervan om het vermogen van mijn relaties te laten groeien. Daar ligt mijn kracht en dat is ook het belangrijkste doel.”

De drijfveren van Rob

“Toen ik aan mijn studie Economie begon had ik nog geen concreet beroep voor ogen. Maar ook ik werd op de universiteit gegrepen door beleggen. Via vrienden heb ik eerst ‘gespeeld’ met fondsen en beleggen. Vervolgens kreeg ik een traineeship bij een grootbank aangeboden. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen. Het persoonlijke contact in beheren sprak me enorm aan, en nog steeds. Goed vermogensbeheer kan niet zonder contact en vertrouwen. Het geeft bovendien veel voldoening dat de naamsbekendheid van Trustus toeneemt doordat tevreden relaties hun positieve ervaringen doorvertellen.”

Wytze en Rob doen het natuurlijk niet alleen. Zij hebben een betrokken team van mensen om zich heen verzameld. Nieuwsgierig naar het hele team? Zij stellen zich hieronder persoonlijk aan u voor.

Wytze Riemersma, algemeen directeur

Wytze Riemersma, algemeen directeur

Vermogensbeheer van Trustus kenmerkt zich door een heldere toekomstgerichte visie waar ontwikkelingen in de opkomende en frontier markten duidelijk onderdeel van uitmaken. Het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen heeft daarbij altijd de hoogste prioriteit. Daarin ligt mijn belangrijkste verantwoordelijkheid.

Rob Visschedijk, directeur

Rob Visschedijk, directeur

Sinds 2005 ben ik verantwoordelijk voor de vermogensbeheeractiviteiten van Trustus. Het creëren van toegevoegde waarde voor u als cliënt, zowel waar het relatiebeheer als het optimaliseren van rendement betreft, komt bij mij altijd op de eerste plaats.

Wouter van Til, vermogensmanager

Wouter van Til, vermogensmanager

Als vermogensbeheerder vind ik betrokkenheid bij de relaties essentieel. Bij Trustus hebben we nog tijd en aandacht voor onze cliënten en dat spreekt mij zeer aan. Tevens vind ik het een mooie uitdaging om in de competitieve Randstad onderscheidend te zijn als onafhankelijke vermogensbeheerder.

Jan Vreeling, vermogensmanager

Jan Vreeling, vermogensmanager

Na 20 jaar Friese bancaire ervaring heb ik in juli 2013 een frisse start gemaakt. Mijn uitdaging is om klanten te helpen hun financiële wensen te verwoorden. Dat kan alleen als je je klanten goed kent. Mijn keuze voor Trustus ligt vooral in de persoonlijke benadering. Verder zijn de korte lijnen een verademing, dat komt het belang van de klant ten goede. Dit belang is hier nog vanzelfsprekend.

Yme Westra, vermogensmanager

Yme Westra, vermogensmanager

Na ruim 12 jaar te hebben gewerkt bij de Friesland Bank heb ik in het najaar van 2013 een nieuwe stap in mijn carrière gezet. Binnen de financiële sector zijn steeds minder smaken beschikbaar. Mijn keuze voor Trustus was een weloverwogen stap. Het nuchtere, de visie, de strategie en de klantbeleving van het bedrijf zijn mij op het lijf geschreven.

René Schippers, vermogensmanager

René Schippers, vermogensmanager

Werken bij Trustus is werken voor een klantgedreven organisatie met klantgerichte medewerkers. Het is mijn ambitie om uw doelstellingen om te zetten in een goed gespreide beleggingsportefeuille. Sinds 1982 ben ik werkzaam in de financiële wereld en heb ik voor diverse banken gewerkt. Uw belang en het vertrouwen in elkaar staat centraal en dat spreken wij uit in onze naam! Ik ben er voor u.

Willem van der Boom, vermogensmanager

Willem van der Boom, vermogensmanager

Inmiddels ben ik bijna 30 jaar werkzaam in het effectenvak. Voor mij was de keuze voor Trustus een logische; een nuchtere kijk op de zaak, een heldere visie en zeer betrokken bij de relaties. Persoonlijke aandacht en tijd hebben voor mensen staat bij mij hoog in het vaandel. Bepaal zelf uw koers, maar laat Trustus uw kompas zijn !

Rezah Gorter, vermogensmanager

Rezah Gorter, vermogensmanager

Sinds november 2015 heb ik mij aangesloten bij Trustus. Het vak van vermogensbeheerder is meer dan het selecteren van beleggingen. Uw portefeuille moet aansluiten bij uw wensen en doelen. Bij Trustus nemen we alle tijd om dit met u op een rij te zetten. Dankzij mijn ervaring kan ik u daar prima in bij staan. Vanuit Noord Holland heten we u van harte welkom, zodat u onze unieke aanpak kunt ervaren.

Koen IJsselstein, vermogensmanager

Koen IJsselstein, vermogensmanager

Tijdens mijn studie ben ik al in aanraking gekomen met het “effecten-vak” en heb tot op heden met veel plezier in deze dynamische sector mogen werken. In juli 2019 heb ik de stap gezet om samen met Trustus de krachten te gaan bundelen. De persoonlijke benadering, de betrokkenheid bij de klant en de onderscheidende beleggingsstrategie van Trustus heeft hierbij de doorslag gegeven. U bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.

 

Gerard van Amstel, vermogensmanager

Gerard van Amstel, vermogensmanager

Sinds 1984 ben ik al werkzaam binnen de financiële wereld. Ik vind het belangrijk dat de cliënten ons al jarenlang het vertrouwen geven. De meesten zelfs al meer dan 25 jaar. Het zorgvuldig omgaan met hun vermogen, risico’s reduceren en kansen benutten met als doel een goed rendement, daar gaat het om. Trustus, als klantgerichte organisatie, heeft de tools en de juiste expertise in huis om het vertrouwen te waarborgen en een goed rendement te realiseren.
 

Marco Balk, fundmanager

Marco Balk, fundmanager

Mijn focus ligt op de ontwikkeling en uitvoering van het beleid. Voor de aandelenfondsen die zich richten op frontier markets selecteren wij aandelen die een hoog dividend uitkeren. Het dividend beleggen is een beproefde manier voor het behalen van een bovengemiddeld rendement. Voor de hefboomfondsen is timing het meest belangrijk. Hiervoor hebben we een trendvolgend model ontwikkeld.

Douwe Jan Dijkstra, fundmanager

Douwe Jan Dijkstra, fundmanager

Sinds juli 2011 ben ik werkzaam bij Trustus als fundmanager, met een focus op de emerging markets. Deze markten zijn zeer bewegelijk, wat voor mij een extra uitdaging is. Prijzen bewegen in trends, de geschiedenis herhaalt zich en veel nieuws is al in de koers verwerkt. Een zorgvuldig geteste strategie in combinatie met discipline is de sleutel tot een mooi rendement.

Ane Holtrop, hoofd mid-office

Ane Holtrop, hoofd mid-office

Ik ben sinds 1986 werkzaam bij Trustus. Mijn functie is hoofd mid-office. De mid-office voert een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van vermogensbeheer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de automatisering van Trustus en de salarisadministratie. De diversiteit maakt het werk erg afwisselend en plezierig. ‘Never a dull moment' zullen we maar zeggen.

Hinke Atsma, mid-office

Hinke Atsma, mid-office

Als medewerkster van de mid-office verzorg ik al sinds 1989 de cliëntenadministratie voor de relaties van Trustus. Klantgerichtheid en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ervoor zorgen dat alles tot in detail klopt, dat is mijn missie. Cliënten kunnen mij bellen voor alle administratieve zaken rondom hun beleggingsportefeuille.

Fokke Brattinga, controller

Fokke Brattinga, controller

Sinds 1990 werk ik bij Trustus. Als hoofd van de financiële administratie ben ik verantwoordelijk voor het team dat de gehele administratie van zowel Trustus als de beursgenoteerde beleggingsfondsen verzorgt. Het is een zeer afwisselende en vaak drukke functie waarin ik met veel boeiende facetten van het beleggingsvak in aanraking kom.

Tine Hollander, marketing manager

Tine Hollander, marketing manager

Naast mijn taken als office manager/management assistente ben ik verantwoordelijk voor de marketing en pr van zowel Trustus als de beleggingsfondsen. Het is een drukke, veelzijdige baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, die ik al sinds 1985 met veel plezier vervul. Die korte lijnen maken dat je in korte tijd veel dingen kunt regelen.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.