header-vervolg

Toezicht

Trustus beschikt over een vergunning op grond van de Wet op het financieel toezicht om de aangeboden diensten te verlenen en staat onder toezicht van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank NV.

Trustus is tevens aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, waarvan zij de uitspraken als bindend aanvaardt.
En onze beleggingsprofessionals zijn ingeschreven bij het Dutch Securities Institute.

Stichting Autoriteit Financiële Markten
Postbus 11723
1001 GS Amsterdam
0900 - 540 05 40
www.afm.nl

De Nederlandsche Bank NV
Postbus 98
1000 AB Amsterdam
0800 - 020 10 68
www.dnb.nl

Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 23527
2509 AG Den Haag
0900 - 355 22 48
www.kifid.nl

Dutch Securities Institute
Postbus 3861
1001 AR Amsterdam
020 - 620 12 74
www.dsi.nl

Meer juridische informatie vindt u hier.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.