Waar kan ik mijn jaaropgaves en loonstroken inzien van mijn lijfrente uitkeringen?

Voor de jaaropgaves en loonstroken van lijfrente uitkeringen maakt Trustus gebruik van de externe online salarissoftware aanbieder: Mijn Loondossier. U kunt uw loonstroken en jaaropgaves inzien in uw eigen Mijn LoonDossier omgeving.

Bij aanvang van uw lijfrente-uitkering ontvangt u een mail van Mijn Loondossier met inloggegevens. U kunt inloggen via https://mijn.loondossier.nl/Aanmelden. Uw gebruikersnaam is uw bij Trustus bekende e-mailadres. Als u uw wachtwoord vergeten bent of wilt wijzigen dan kunt u op de inlogpagina van Mijn LoonDossier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Voor de jaaropgaves en loonstroken van lijfrente uitkeringen maakt Trustus gebruik van de externe online salarissoftware aanbieder: Mijn Loondossier. U kunt uw loonstroken en jaaropgaves inzien in uw eigen Mijn LoonDossier omgeving.

Bij aanvang van uw lijfrente-uitkering ontvangt u een mail van Mijn Loondossier met inloggegevens. U kunt inloggen via https://mijn.loondossier.nl/Aanmelden. Uw gebruikersnaam is uw bij Trustus bekende e-mailadres. Als u uw wachtwoord vergeten bent of wilt wijzigen dan kunt u op de inlogpagina van Mijn LoonDossier een nieuw wachtwoord aanvragen.