header-vervolg

Rapportage

Trustus hecht grote waarde aan heldere afspraken en aan een goed en persoonlijk contact met u als relatie. Daarom leggen we vooraf de met u afgesproken uitgangspunten, doelstellingen en het te voeren beleggingsbeleid vast in een zogenaamde vermogensbeheerovereenkomst.

Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal van ons een volledig overzicht van uw portefeuille, het behaalde rendement, de voor u uitgevoerde transacties en de hierbij behorende tarieven. Deze gegevens kunt u ook online inzien zodat u op elk gewenst moment inzicht heeft in uw beleggingsportefeuille en alles eromheen. Wel zo makkelijk! Ook via e-mail en onze website houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Uiteraard is het mogelijk om, op gezette tijden of wanneer u er behoefte aan heeft, de beleggingsportefeuille samen met u door te nemen. In ieder geval kijken we één keer per jaar gezamenlijk naar uw beleggingsdoelstellingen om te bepalen of het gekozen beleggingsprofiel nog steeds correct is of dat er aanpassingen moeten plaatsvinden.
 

Maandrapportage modelportefeuille

Benieuwd naar onze rendementen? Wij brengen iedere maand een verslag uit inzake onze modelportefeuille risicodragende beleggingen (aandelen).

Reeds verschenen maandrapportages vindt u hier.

Wilt u de meest recente maandrapportage (en overig nieuws) automatisch per mail ontvangen?

Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.