header-vervolg

Samenwerking

Trustus Capital Management werkt nauw samen met Insinger Gilissen Bankiers. Wanneer u bij Trustus belegt heeft u bij deze gerenommeerde bank een effectenrekening op uw eigen naam. Insinger Gilissen Bankiers zorgt ervoor dat effectentransacties worden uitgevoerd en verzorgt de zogenaamde ‘bewaring' van effecten.

Insinger Gilissen Bankiers beschikt over een bankvergunning en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Meer informatie over vindt u op www.insingergilissen.nl.

Trustus werkt daarnaast samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde, volledig onafhankelijke specialisten die u verder kunnen helpen op het gebied van financiële planning, accountancy en pensioenen. Dit zijn gerenommeerde partijen bij u in de regio. Wij verwijzen u graag door naar deze partijen.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.