Uw lijfrente uitstellen. Wat zijn de mogelijkheden?

VValt uw lijfrente vrij, maar heeft u het opgebouwde kapitaal nog niet nodig? Bijvoorbeeld omdat u blijft werken nadat u de AOW-leeftijd heeft bereikt? Dan kunt u overwegen om het uitkeren van uw lijfrentekapitaal uit te stellen. Ook als u voldoende heeft aan uw pensioen en AOW om in de kosten voor uw levensonderhoud te voorzien, kan het aantrekkelijk zijn om de uitkering van uw lijfrentekapitaal uit te stellen. Dit brengt ook fiscale voordelen met zich mee. Bij Trustus kunt u beleggen in verschillende fondsen met aandelen en obligaties. 

Uw lijfrente vermogen beleggen

Lijfrente uitstellen bij Trustus past bij u wanneer:

  • U nog geen aanvulling op uw inkomen nodig heeft;
  • U op zoek bent naar een hoger rendement dan dat u met sparen kunt behalen;
  • U bereid bent het bijbehorende beleggingsrisico te nemen en u dit risico ook financieel kunt dragen.
Behoudend Mix Fonds

Behoudend Mix Fonds

Bent u een voorzichtige belegger en wilt u met een klein deel van uw vermogen in aandelen beleggen? Dan is dit het juiste fonds voor u. Het Trustus Behoudend Mix Fonds is een van onze huisfondsen. Het doel van dit fonds is uw vermogen te beschermen door spreiding en investeringen in laagrisicobeleggingen.

Meer weten

Behoudend Mix Fonds

Behoudend Mix Fonds

Het fonds bestaat voor circa 75% uit obligaties en risicomijdende fondsen en voor ongeveer 25% uit internationale aandelen. Het fonds wordt actief beheerd door onze beleggingsspecialisten. Zij zorgen ervoor dat de portefeuille inspeelt op actuele ontwikkelingen en dat de verdeling in balans blijft. De dividenden in het fonds worden herbelegd.

Neutraal Mix Fonds

Neutraal Mix Fonds

Bent u een belegger die best wat risico wil nemen, maar wel met mate? Dan is dit het juiste fonds voor u. Het Trustus Neutraal Mix Fonds is een van onze huisfondsen. Het doel van dit fonds is een evenwichtige balans in stand houden tussen risicomijdende beleggingen en aandelen.

Meer weten

Neutraal Mix Fonds

Neutraal Mix Fonds

Het vastgestelde beleggingsprofiel voor dit fonds bestaat uit 50% uit vastrentende en risicomijdende beleggingen en 50% wereldwijde aandelen. Van deze strategische asset allocaties kan maximaal +/- 10% worden afgeweken. Het fonds keert geen dividend uit, ontvangen dividenden worden herbelegd.

Dynamisch Mix Fonds

Dynamisch Mix Fonds

Bent u een belegger die beleggen in aandelen als een lange termijn investering ziet? Kunt u goed omgaan met de schommelingen op de markten en blijft u de grote lijnen zien? Dat is dit het juiste fonds voor u.

Meer weten

Dynamisch Mix Fonds

Dynamisch Mix Fonds

Het Trustus Dynamisch Mix Fonds is een van onze huisfondsen. Het fonds belegt voor ongeveer 75% in een internationaal gespreide aandelenportefeuille en bestaat voor circa 25% uit obligaties en risicomijdende fondsen. Het fonds wordt actief beheerd door onze beleggingsspecialisten. Zij zorgen ervoor dat de portefeuille inspeelt op actuele ontwikkelingen en dat de verdeling in balans blijft. De dividenden in het fonds worden herbelegd.