Dit fonds is uitsluitend toegankelijk voor vermogensbeheerrelaties van Trustus.

De Aandelen Groei Strategie van Trustus heeft als doelstelling u in staat te stellen te investeren in een wereldwijd gediversifieerde aandelenportefeuille, bestaande uit beursgenoteerde bedrijven en (niet-) beursgenoteerde beleggingsfondsen.

 

Trustus Aandelen Groei Strategie

Door het fonds zal naar verwachting geen dividend beschikbaar worden gesteld. Het fonds heeft als doelstelling een langjarig rendement te generen dat ligt boven de MSCI World All Countries Index. Het fonds hanteert geen formele  benchmark.

Het beleggingsbeleid van het fonds is gericht op het creëren van een portfolio vanuit het wereldwijde universum van beursgenoteerde aandelen. Bij de selectie van deze aandelen spelen de volgende factoren een rol: de ondernemingen zijn actief in groeimarkten, zijn goed geleid en beschikken over een overtuigend track record. Met name ondernemingen met een verdedigbaar en duurzaam concurrentievoordeel zullen binnen de portefeuille worden geselecteerd.  

Meer weten? Op de pagina downloads vindt u alle relevante documenten, zoals prospectus, Essentiële Beleggers Informatie, factsheets etc.

Lees voor een toelichting op de risico’s de productinformatie en de essentiële beleggersinformatie goed door.