header-vervolg

Beleggingsportefeuille

Een beleggingsportefeuille of effectenportefeuille bestaat uit een verzameling beursgenoteerde effecten (aandelen, obligaties etc.) die in het bezit zijn van een belegger of investeerder. Onze relaties zijn meestal particulieren, bedrijven, verenigingen of stichtingen. Zij schakelen Trustus in om een beleggingsportefeuille samen te stellen en te onderhouden. Al deze relaties hebben hun eigen doelstellingen, beleggingshorizon en risicobereidheid en zodoende ook een verschillende samenstelling van hun beleggingsportefeuille.

Wat deze beleggingsportefeuilles gemeenschappelijk hebben is dat ze bestaan uit goed verhandelbare effecten met kwalitatief goede namen zodat het geheel een efficiënte beleggingsportefeuille vormt. Voldoende spreiding zorgt voor het beperken van het risico zonder dat dit ten koste gaat van het rendement.
Trustus is gespecialiseerd in het samenstellen van efficiënte beleggingsportefeuilles. Wij besteden hier veel zorg aan. Dat betekent niet alleen dat iedere individuele positie apart wordt gescreend maar ook dat de portefeuille in zijn totaliteit een logisch en samenhangend geheel vormt.

Is een beleggingsportefeuille eenmaal ingericht dan monitoren wij deze permanent en vinden er regelmatig aanpassingen plaats. Uw portefeuille volgt de actualiteit en trends maar wij laten de waan van de dag aan ons voorbij gaan. Dat is werk voor speculanten.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.