header-vervolg

Portefeuillebeheer

Portefeuillebeheer

Portefeuillebeheer is de dagelijkse zorg over de beleggingsportefeuille uit handen nemen en de aan- en verkoopbeslissingen nemen binnen de effectenportefeuille. Onze relaties laten dit portefeuillebeheer graag aan ons over omdat het hen aan tijd, kennis of interesse ontbreekt.
Het doel waarop we ons bij portefeuillebeheer richten is per klant verschillend, dit kan uiteenlopen van het realiseren van een grote aankoop op termijn tot het genereren van inkomen nu, of het behalen van een bepaald rendement per jaar. Als we eenmaal weten waarop we ons kunnen richten stemmen we met onze relaties het risico af dat we daarvoor mogen nemen.
Rendement en risico gaan altijd hand in hand. Wij vertalen bij het portefeuillebeheer het profiel van u als belegger naar een risicoprofiel voor de beleggingen. Met dit risicoprofiel, waarin we de grenzen van onze opdracht vastleggen, gaan we de markt op om passende effecten te kopen. Dit kunnen bijvoorbeeld aandelen zijn in ondernemingen die aan de beurs genoteerd staan of obligaties van overheden en bedrijven.
U mag van ons verwachten dat wij dit portefeuillebeheer met de grootste professionele zorg en aandacht uitvoeren. Minimaal ieder kwartaal leggen wij verantwoording aan u af door middel van een uitgebreide rapportage. Daarnaast kunt u online uw portefeuille op elk moment volgen.

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.