Waarom is er een tweestapsverificatie voor MijnTrustus

Om het risico op een digitale inbraak of hack te beperken, is de inlogprocedure MijnTrustus aangescherpt. Voorheen was het voldoende om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast kon u er zelf voor kiezen het inloggen veiliger te maken met een tweestapsverificatie, maar lang niet iedereen maakte hier gebruik van. In de nieuwe MijnTrustus is de tweestapsverificatie verplicht. Naast de inlog met gebruikersnaam en een sterk wachtwoord, bevestigt u uw aanmelding met een code via uw telefoon of e-mail. MijnTrustus is daarmee een nog beter beveiligde omgeving geworden waarin u uw beleggingen met een gerust hart kunt inzien en beheren.

Stap 1: ga naar MijnTrustus
Stap 2: log in met uw gegevens
Stap 3: vul de ontvangen code (per sms of e-mail) in
Stap 4: klik op doorgaan

Om het risico op een digitale inbraak of hack te beperken, is de inlogprocedure MijnTrustus aangescherpt. Voorheen was het voldoende om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast kon u er zelf voor kiezen het inloggen veiliger te maken met een tweestapsverificatie, maar lang niet iedereen maakte hier gebruik van. In de nieuwe MijnTrustus is de tweestapsverificatie verplicht. Naast de inlog met gebruikersnaam en een sterk wachtwoord, bevestigt u uw aanmelding met een code via uw telefoon of e-mail. MijnTrustus is daarmee een nog beter beveiligde omgeving geworden waarin u uw beleggingen met een gerust hart kunt inzien en beheren.

Stap 1: ga naar MijnTrustus
Stap 2: log in met uw gegevens
Stap 3: vul de ontvangen code (per sms of e-mail) in
Stap 4: klik op doorgaan