header-vervolg

Actueel

Dollar verpest feestje

Dollar verpest feestje

Nieuwszenders bliezen de afgelopen maand hoog van de toren dat de Amerikaanse beurs het ene na het andere record neerzette. Het cijferseizoen barstte in juli los en een aantal sectoren, waaronder de grote technologiebedrijven, lieten recordwinsten zien. Correct, of toch niet? In ieder geval niet voor Europese beleggers, die geconfronteerd werden met een daling van de US dollar van 12% in recordtijd!

Lees meer

Trustus ontvangt vijfde ster van Vermogensbeheer.nl

Trustus ontvangt vijfde ster van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl beoordeelt en vergelijkt vermogensbeheerders. Zij maken de keuze voor een beheerder objectief én persoonlijk. Vermogensbeheer.nl begeleidt consumenten doorlopend en laten hun ervaren adviseurs meekijken gedurende de hele periode van vermogensbeheer.

Trustus hoort bij de vermogensbeheerders die de hoogste waardering (5 sterren) heeft ontvangen. Wij zijn verheugd dat een onafhankelijke partij ons de hoogste waardering toekent.

Lees meer

Beleggers krijgen last van hoogtevrees

Beleggers krijgen last van hoogtevrees

Ondanks het positieve economische nieuws nam de onrust op de financiële markten tegen het eind van de maand toe. Aanleiding was de uitspraak van de ECB president Draghi omtrent het aantrekken van de economie en oplopende inflatie. Beleggers trokken de conclusie dat de monetaire stimulans ten einde loopt en verkochten aandelenbelangen. De meeste beurzen moesten over de gehele maand bezien een stapje terug doen.   

Lees meer

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Hoe wordt de winst besteed?

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Hoe wordt de winst besteed?

Ondernemingen lijden uiteraard wel eens verlies, daar zijn het ondernemingen voor. Ondernemen is nu eenmaal risico lopen. Maar in de meeste gevallen wordt toch winst geboekt. De vraag is dan wat er met die winst gebeurt. Uiteraard moet er belasting over de winst worden betaald en worden er een paar extraatjes voor het personeel uit bekostigd. Maar waar gaat de rest naar toe?

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:
Rob Boon: ‘Toen ik net klant werd, keek ik nog wekelijks naar mijn portefeuille. Nu heb ik er zoveel vertrouwen in dat ik niet meer dan één keer per jaar kijk.’

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het teamVestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.