header-vervolg

Actueel

Afkoeling op de aandelenmarkt

Afkoeling op de aandelenmarkt

Na de records in juli volgde een periode van rust en bezinning onder beleggers, zoals vaker in de vakantietijd. Augustus is qua handelsvolume traditioneel een zeer bescheiden maand op de beurs en beleggers willen hun koerswinsten nog wel eens nemen. In een “dunne” markt heeft dit direct effect.

Lees meer

Wat doen we met het begrotingstekort en de staatsschuld?

Wat doen we met het begrotingstekort en de staatsschuld?

Vorig jaar had de Nederlandse overheid een begrotingsoverschot van 11 miljard euro, dit jaar waarschijnlijk een nog iets groter overschot, van 12 miljard euro. Je kunt je afvragen waarom de overheid niet al het belastinggeld uitgeeft. Je kunt genoeg bestemmingen voor die 12 miljard euro bedenken.

Lees meer

Juli recordmaand

Juli recordmaand

Juli 2019 is in meerdere opzichten een memorabele maand gebleken. In de week dat de hitterecords in Nederland werden gebroken, met temperaturen boven de 40 graden, klom de AEX naar een niveau van 583 punten, de hoogste slotstand sinds de zomer van 2001.

Lees meer

Wordt de EU een transferunie?

Wordt de EU een transferunie?

In Nederland wordt relatief het meeste geld verdiend in de Randstad. Denk aan de Rotterdamse haven, Schiphol, de Amsterdamse Zuid-as. Vervolgens wordt een deel van dat geld, bijvoorbeeld in de vorm van AOW- en bijstandsuitkeringen, naar perifere gebieden overgeheveld. Zonder deze overheveling van inkomen zou het besteedbaar inkomen in provincies als Friesland, Overijssel en Limburg zeker tien procent lager liggen dan nu het geval is.

Lees meer

Centrale banken melden zich aan het front

Centrale banken melden zich aan het front

Na de correctie in de maand mei liet juni weer een opgaande beweging zien. De belangrijkste reden voor de stijging was gelegen in de rol die centrale banken opeisten. Geconfronteerd met zwakkere economische data, de risico’s rond de handelsoorlog en (nog steeds) een lage inflatie, liet zowel de Federal Reserve als de Europese Centrale Bank weten dat redding voor de financiële markten, in de vorm van meer monetaire stimulering, nabij is.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.