header-vervolg

Actueel

​Bewogen jaar sluit af met positieve vooruitzichten

​Bewogen jaar sluit af met positieve vooruitzichten

2020 is een jaar dat nog lang in onze herinneringen gegrift blijft staan, met helaas veel menselijk leed. Door snel ingrijpen van overheden en centrale banken met steunpakketten heeft de crisis gelukkig niet geleid tot een ineenstorting van economie en beurs, al zijn sommige sectoren ongenadig hard geraakt. 

Lees meer

Inflatie en woningprijzen

Inflatie en woningprijzen

Inflatie betekent dat alles duurder wordt. Nou ja, misschien niet alles, maar de meeste producten stijgen in prijs, zodat je voor je totale consumptiepakket meer moet betalen. Van die inflatie is de laatste tijd weinig meer over. In 2019 tikte de Nederlandse inflatie nog de 3 procent aan (prijsstijging op jaarbasis), momenteel stijgen de Nederlandse prijzen met iets minder dan 1 procent per jaar. In de eurozone als geheel is de inflatie zelfs licht negatief.

Lees meer

Jubelstemming

Jubelstemming

Positieve berichten over de snelle komst van een vaccin tegen Corona en Joe Biden’s  overwinning van de Amerikaanse presidentsverkiezingen brachten beleggers wereldwijd in een jubelstemming. Over een breed front konden forse plussen worden genoteerd. Vooral de qua koersontwikkeling achtergebleven aandelenbeurzen in Europa profiteerden van het hernieuwde vertrouwen onder beleggers. 

Lees meer

​Komt er een digitale euro?

​Komt er een digitale euro?

Ons geldsysteem is tot nu toe redelijk overzichtelijk. Chartaal geld heeft u in uw portemonnee, giraal geld staat op uw bankrekening. Maar met de komst van de bitcoin en misschien van de lira van Facebook wordt het al wat ingewikkelder. En nu denken ook de centrale banken, de hoeders van ons geldstelsel, aan een zogenaamde digitale euro.

Lees meer

Tweede lockdown hakt erin

Tweede lockdown hakt erin

Vele onzekerheden teisterden de aandelenbeurzen in oktober. De tweede coronagolf met de nieuwe strenge lockdowns in Europa, de verkiezingsstrijd in de VS en de haperende Brexit onderhandelingen waren de hoofdschuldigen aan de beroerde beursmaand. Opkomende markten wisten zich te onttrekken aan de malaise en klommen ruim 2%. Corona is vooral in China beter onder controle. De grote Europese bedrijven, genoteerd in de Eurostoxx 50 gingen maar liefst 7,4% omlaag met in het kielzog de Dow Jones in de VS (-3,8%) en ook de aandelenportefeuille van Trustus verloor 1,7% in oktober.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.