header-vervolg

Actueel

Economie en corona

Economie en corona

Dat de economie het zwaar te verduren heeft in coronatijden is een open deur. Maar hoe zwaar? We raken zo langzamerhand enigszins vermoeid door 'gitzwarte scenario's' en berichten over een 'historisch nog nooit vertoonde achteruitgang'. Het zou fijn zijn als we de situatie enigszins konden relativeren, maar onderschatten we dan de ernst ervan? 

Lees meer

Waar komt al dat geld vandaan?

Waar komt al dat geld vandaan?

Economische inzinkingen zijn van alle tijden. Maar pas in de loop van de twintigste eeuw kwam het idee op daar iets tegen te doen. Het was de in 1946 gestorven Britse econoom John Maynard Keynes die midden in de crisis van de jaren dertig met een revolutionair idee kwam. Als de economie het zelf laat afweten, dient de overheid in het gat te springen door extra uitgaven te gaan doen.

Lees meer

Corona veroorzaakt ongekend snelle beurscrash

Corona veroorzaakt ongekend snelle beurscrash

De afgelopen maand hebben we, in verband met de wereldwijde Corona uitbraak, een ongekend snelle val meegemaakt van de koersen op de beurs. Nooit eerder daalden de aandelenbeurzen in zo’n korte tijd met 30% (tussen medio februari en medio maart).

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.