header-vervolg

Actueel

Europa witte raaf op consoliderende beurs

Europa witte raaf op consoliderende beurs

De aandelenbeurzen lieten wereldwijd opnieuw winsten zien in de maand mei. Het gebrek aan alternatieven en ondersteuning van positieve bedrijfscijfers maakte de weg vrij voor verdere stijging van de koersen. Het zoet van de nieuwe records op Wall Street smaakte voor Europese beleggers wrang: De US dollar verloor zo’n 3% waardoor Europese beleggers in Amerikaanse aandelen een klein verlies moesten incasseren. De Trustus modelportefeuille risicodragende beleggingen (aandelen), waarvan 35% in Amerikaanse aandelen is belegd, deed ook een stap terug (-1,3%) en noteert nu een winst van 5,3% tot en met mei.

Lees meer

Interview Rob Visschedijk : 50plus in Friesland

Interview Rob Visschedijk : 50plus in Friesland

Wie de vijftig gepasseerd is wil het liefst zoveel mogelijk van het leven gaan genieten. Dat moet financieel wel mogelijk zijn. Sparen levert tegenwoordig bijna niets meer op. Om meer rendement uit vermogen te halen is het slimmer om uw geld te laten beleggen. Maar hoe werkt dit? Rob Visschedijk, directeur bij vermogensbeheerder Trustus, vertelt het u graag.

Lees meer

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Aandelen

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Aandelen

Ondernemen betekent dat je risico loopt. Er is bijvoorbeeld het risico dat je onderneming failliet gaat. En wie is dan aansprakelijk voor de schulden? Is er één eigenaar, bijvoorbeeld in geval van een eenmanszaak, dan is deze eigenaar voor het volle pond aansprakelijk. Als ondernemingen zeer groot zijn, is ook het risico zeer groot.

Lees meer

Politieke spanningen domineren de aandelenbeurzen

Politieke spanningen domineren de aandelenbeurzen

Na de Nederlanders gingen op 23 april jl. de Fransen naar de stembus. Vier kanshebbers, waarvan twee anti-Europa, brachten het beurssentiment in een licht negatieve stemming. De voorlopige uitkomst, met nieuwkomer en pro-Europa kandidaat Emmanuel Macron als koploper, beviel beleggers goed. De CAC 40 index, waarin de 40 grootste beursgenoteerde bedrijven van Frankrijk vertegenwoordigd zijn, wist de dag na de verkiezingen 4,5% koerswinst te boeken. De rest van Europa volgde in het kielzog.

Lees meer

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Risico en rendement

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Risico en rendement

Het was ergens in 2008 en een goede kennis bankierde bij de Rabobank. Zijn spaarrekening leverde zo'n twee procent rente op. Toen hij er achter kwam dat Fortis vier procent rente uitkeerde, hevelde hij zijn spaartegoed over van Rabo naar Fortis. Een paar maanden later raakte Fortis in de problemen en mijn buurman in de stress. Pas nadat Fortis door de Nederlandse staat was overgenomen kon hij weer normaal ademhalen.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:
Rob Boon: ‘Toen ik net klant werd, keek ik nog wekelijks naar mijn portefeuille. Nu heb ik er zoveel vertrouwen in dat ik niet meer dan één keer per jaar kijk.’

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het teamVestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.