header-vervolg

Actueel

Herstel op beurzen in april

Herstel op beurzen in april

Halverwege de maand april zagen we de aandacht van beleggers vanuit de economische cijfers richting de bedrijfscijfers verschuiven. Ondanks een paar tegenvallende cijfers van de grote Amerikaanse banken bleven de beurzen overeind en zochten zelfs hogere niveaus op. De Trustus modelportefeuille aandelen wist het verlies uit de maand maart volledig goed te maken en liet een plus van 1,7% zien in april. Het resultaat tot en met eind april bedraagt 0,4%.

Lees meer

Aanvullende pensioenen in het nauw

Aanvullende pensioenen in het nauw

Ongeveer 3 miljoen Nederlanders ontvangen een AOW-uitkering. Omdat de AOW geen vetpot is, genieten ruim 2 miljoen gepensioneerden daarnaast van een aanvullende uitkering. Ze hebben daarvoor in de loop van hun werkende leven gespaard bij een pensioenfonds, zoals het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) of het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Lees meer

Handelsoorlog maakt beleggers onzeker

Handelsoorlog maakt beleggers onzeker

De maand maart bracht beleggers niet het gehoopte herstel na de koersdalingen van februari. De dreiging van een escalerende handelsoorlog zorgde voor extra onzekerheid op de aandelenmarkten. De Amerikaanse en Europese beurzen hadden meer te lijden dan de opkomende markten, alhoewel geen enkele markt aan de negatieve stemming ontkwam.

Lees meer

Een Minsky-moment voor de Bitcoin?

Een Minsky-moment voor de Bitcoin?

U kent vast die scène uit veel tekenfilms wel. De scène waarin iemand zich als een razende uit de voeten maakt, de afgrond over het hoofd ziet, daar even boven blijft hangen, zich bewust wordt van zijn penibele situatie en vervolgens de diepte in stort. Dat onderdeel van een seconde boven de afgrond zou je een Minsky-moment kunnen noemen.

Lees meer

Volatiliteit terug van weggeweest

Volatiliteit terug van weggeweest

Na een maandenlange oase van rust werden de aandelenmarkten behoorlijk opgeschud in februari. Het toenemen van de onzekerheden over de richting van de markt en enkele verontrustende gebeurtenissen (waarover later meer) zorgden voor negatieve koersresultaten in de afgelopen maand.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:
Rob Boon: ‘Toen ik net klant werd, keek ik nog wekelijks naar mijn portefeuille. Nu heb ik er zoveel vertrouwen in dat ik niet meer dan één keer per jaar kijk.’

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het teamVestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.