header-vervolg

Actueel

Wie roept Italië tot de orde?

Wie roept Italië tot de orde?

Er zijn verschillende Europese landen die wel EU-subsidies willen incasseren, maar verder geheel hun eigen gang gaan. Landen als Polen, Roemenië en Hongarije hebben zo hun eigen opvatting als het om de rechtsstaat gaat. Onafhankelijke rechters en een vrije pers passen daar niet in. En de Europese Commissie moet zich er liever niet mee bemoeien.

Lees meer

Oktoberstorm raast over aandelenbeurzen

Oktoberstorm raast over aandelenbeurzen

De aandelenbeurzen kregen in oktober te maken met fikse tegenwind. Bij gebrek aan positief nieuws bleven beleggers hangen in onzekerheid over een aantal onderwerpen, zoals de handelsoorlog en de oplopende renteverwachtingen in de Verenigde Staten.

Lees meer

"Ik hoor ze wel, maar ik luister niet"

"Ik hoor ze wel, maar ik luister niet"

Naast de 'gewone' banken als ING, ABN Amro en Rabobank hebben we in Nederland een centrale bank, De Nederlandsche Bank, gevestigd in Amsterdam. De ouderwetse 'sche'-uitgang moet degelijkheid en betrouwbaarheid uitstralen.

Lees meer

Zorgen over handelsconflict niet verdwenen

Zorgen over handelsconflict niet verdwenen

De aandelenbeurzen wereldwijd blijven gevoelig voor het handelsconflict tussen de VS en China. Vooralsnog lijken op de korte termijn alle landen behalve de Verenigde Staten hier last van te hebben.

Lees meer

Brexit, een mission impossible?

Brexit, een mission impossible?

Of David Cameron, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk, achteraf spijt had van zijn Brexit-referendum weten we niet. Wel waarschijnlijk is het dat de Britse kiezers, die op 23 juni 2016 besloten de Europese Unie (EU) te verlaten, de praktische problemen van een scheiding nogal hebben onderschat en hun diplomaten op een mission impossible hebben gestuurd.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Robert Bervoets
'Als een bedrijf en medewerkers zich door de jaren heen zo goed ontwikkelen dan kan je met een gerust hart je vermogen door Trustus laten beleggen'.

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het teamVestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.