header-vervolg

Actueel

Champagne

Champagne

Aandelenbeleggers konden de champagne rijkelijk laten vloeien na een uitstekend  beleggingsjaar. In december was er sprake van een draai onder beleggers van technologie aandelen naar meer traditionele bedrijven en sectoren, omdat de (verwachte) rentestijgingen meer drukken op groeiaandelen. 

Lees meer

De eenzame weg van Erdogan

De eenzame weg van Erdogan

In de economie is het niet zo eenvoudig om te experimenteren. Bijvoorbeeld: laten we de hoeveelheid geld in omloop eens verdubbelen, kijken wat er dan gebeurt. Of: laten we de belastingdruk eens halveren, kijken wat het effect op de rest van de economie is. Zoals chemici en natuurkundigen in bepaalde gevallen proeven kunnen doen, is dat voor economen nauwelijks mogelijk. De maatschappelijke gevolgen zouden te groot zijn.

Lees meer

Omikron variant bezorgt beleggers hoofdbrekens

Omikron variant bezorgt beleggers hoofdbrekens

De uitbraak van de nieuwe coronavariant Omikron wierp een schaduw over de aandelenmarkten in november. De beursrally werd tegen het eind van de maand ruw onderbroken door dit slechte nieuws en beleggers schoten als gevolg hiervan onmiddellijk in de verkoopmodus. 

Lees meer

Hebben we eigenlijk wel een staatsschuld?

Hebben we eigenlijk wel een staatsschuld?

Aan het einde van dit jaar zal de Nederlandse staatsschuld tegen de € 500 miljard gaan belopen. Uiteraard zegt zo'n bedrag weinig. Het is als bij een woninghypotheek, die gerelateerd wordt aan het inkomen waarmee de schuld moet worden afgelost. De staatsschuld wordt dan vergeleken met de omvang van de Nederlandse economie, waarvoor doorgaans het bruto binnenlands product (bbp) als maatstaf wordt genomen. Zo gezien is de Nederlandse staatsschuld ongeveer 58 procent van het bbp.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij Trustus werken ervaren mensen die uw belangen op waarde weten te schatten.Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.