header-vervolg

Actueel

Volatiliteit terug van weggeweest

Volatiliteit terug van weggeweest

Na een maandenlange oase van rust werden de aandelenmarkten behoorlijk opgeschud in februari. Het toenemen van de onzekerheden over de richting van de markt en enkele verontrustende gebeurtenissen (waarover later meer) zorgden voor negatieve koersresultaten in de afgelopen maand.

Lees meer

Laagste rentestand in de afgelopen 500 jaar

Laagste rentestand in de afgelopen 500 jaar

Als economen over enige tijd terugkijken op de tien jaren die nu achter ons liggen, zullen ze getroffen worden door een merkwaardig fenomeen. Met enige verbazing zullen ze kijken naar de duikvlucht van de rentestand, die vlak boven de nul procent eindigde. Bijzonder is dat zeker, in 500 jaar is de lange rente niet zo laag geweest.

Lees meer

2018 rap uit de startblokken

2018 rap uit de startblokken

Januari was opnieuw een goede maand voor aandelenbeleggers. Na het positieve slotakkoord in december begonnen de beurzen in 2018 over een brede linie met oplopende koersen. De louter positieve economische vooruitzichten zorgden voor een enthousiaste stemming onder beleggers. Dat leverde vooral in de opkomende markten zeer ruime koerswinsten op, deze index steeg alleen al in de maand januari 4,87%.

Lees meer

Sterke eindsprint in opkomende landen

Sterke eindsprint in opkomende landen

In de laatste maand van het jaar neemt traditiegetrouw de activiteit op de beurzen per week af. Via “window dressing”, het inruilen van slecht presterende aandelen voor in dat jaar goed renderende aandelen, poetsen institutionele beleggers hun balans op. Veel effect op de indexstanden heeft dit normaal gesproken niet, maar per saldo bood december een aardige plus.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:
Rob Boon: ‘Toen ik net klant werd, keek ik nog wekelijks naar mijn portefeuille. Nu heb ik er zoveel vertrouwen in dat ik niet meer dan één keer per jaar kijk.’

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het teamVestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.