header-vervolg

Actueel

Huizenprijzen in coronatijd

Huizenprijzen in coronatijd

Eén van de meest verbazingwekkende feiten tijdens de huidige pandemie is de voortdurende stijging van de huizenprijzen. Zelfs niet even een kleine inzinking, nee, een voortdurende en forse stijging, in 2020 met zo'n acht procent gemiddeld voor bestaande woningen en meer dan tien procent voor nieuwbouwwoningen.

Lees meer

Bewogen maand met beperkte impact op markten

Bewogen maand met beperkte impact op markten

De Amerikaanse democratie schudde 6 januari op haar grondvesten. Bij de bestorming van het Capitool wisten de politici ternauwernood te ontsnappen aan de kwaadaardige bedoelingen van de aanvallers en de kistjes met de stemmen van de kiesmannen in veiligheid te brengen. Een ongelofelijk (voorlopig) einde van het tijdperk Trump. 

Lees meer

De morele kant van de zaak

De morele kant van de zaak

Economische verschijnselen hebben vaak verschillende kanten. Neem de inkomensverdeling. Je kunt er ingewikkelde statistieken op loslaten, je kunt theorieën opstellen die een verklaring geven voor de inkomensverschillen. Maar je kunt ook iets vínden van de inkomensverdeling. Je kunt de bestaande inkomensverschillen rechtvaardig vinden, je kunt ze ook onrechtvaardig vinden. Met andere woorden, economische verschijnselen hebben naast een technische kant ook een morele kant.

Lees meer

​Bewogen jaar sluit af met positieve vooruitzichten

​Bewogen jaar sluit af met positieve vooruitzichten

2020 is een jaar dat nog lang in onze herinneringen gegrift blijft staan, met helaas veel menselijk leed. Door snel ingrijpen van overheden en centrale banken met steunpakketten heeft de crisis gelukkig niet geleid tot een ineenstorting van economie en beurs, al zijn sommige sectoren ongenadig hard geraakt. 

Lees meer

Inflatie en woningprijzen

Inflatie en woningprijzen

Inflatie betekent dat alles duurder wordt. Nou ja, misschien niet alles, maar de meeste producten stijgen in prijs, zodat je voor je totale consumptiepakket meer moet betalen. Van die inflatie is de laatste tijd weinig meer over. In 2019 tikte de Nederlandse inflatie nog de 3 procent aan (prijsstijging op jaarbasis), momenteel stijgen de Nederlandse prijzen met iets minder dan 1 procent per jaar. In de eurozone als geheel is de inflatie zelfs licht negatief.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.