header-vervolg

Actueel

Een cijfer voor onze economie

Een cijfer voor onze economie

Onlangs gaf de president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot, onze economie een negen. Zo'n cijfer roept een belangrijke vraag op: hoe kunnen we eigenlijk de kwaliteit van een economie meten? En als meten, het in cijfers uitdrukken, niet mogelijk is, kunnen we dan de prestaties van een economie op een andere manier beoordelen?

Lees meer

Corona virus schrikt beurzen op

Corona virus schrikt beurzen op

Na een aanvankelijk positieve start van het jaar werd de wereld in de tweede helft van januari opgeschrikt door het Corona virus, dat zijn oorsprong kent in Wuhan, China.

Lees meer

Is een spaaroverschot verkeerd?

Is een spaaroverschot verkeerd?

Er wordt in Nederland tegen de klippen op gespaard. Traditioneel heeft Nederland, evenals Duitsland trouwens, een spaaroverschot. Het totale inkomen is in deze twee landen structureel groter dan de bestedingen. Dat spaaroverschot vinden we terug bij drie partijen, de gezinnen, de bedrijven en de overheid.

Lees meer

Optimistisch het jaar uit

Optimistisch het jaar uit

December bracht opnieuw positieve signalen voor de aandelenmarkten. De eerste contouren van een handelsakkoord tussen de Verenigde Staten en China en de uitslag van de verkiezingen in Groot Brittannië waren de belangrijkste gebeurtenissen die de markten gunstig beïnvloedden.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het team


 

Vestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.