header-vervolg

Actueel

Najaarsrally komt tot stilstand

Najaarsrally komt tot stilstand

Na de fraaie rendementsontwikkelingen in de achter ons liggende maanden maakten de aandelenbeurzen in november een pas op de plaats of verloren terrein. Politieke onzekerheid in zowel Europa als de Verenigde Staten en zorgen over de economische groei in China zorgden ervoor dat beleggers zich verscholen in de “veilige havens”. Europese indices, de AEX inclusief, verloren in november ruim 2%.
De Trustus modelportefeuille aandelen (risicodragend) wist het verlies te beperken tot 0,3%, mede dankzij de Noord Amerikaanse beleggingen die per saldo, in euro gemeten, in de plus eindigden.

Lees meer

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Kersen of citroenen?

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Kersen of citroenen?

Wat je ook koopt, boeken, kleren, een nieuw huis, het is altijd maar weer afwachten hoe het bevalt. Op het moment van aankoop heb je niet altijd voldoende informatie om te kunnen beoordelen of je aankoop aan de verwachtingen zal voldoen.
Met aandelen is het niet anders. Je weet niet wat zich achter de bedrijfspoort afspeelt, hoe het bedrijf er werkelijk voor staat. En wat je zojuist gekochte aandeel eigenlijk waard is, weet je ook niet.

Lees meer

Mooie koersstijgingen in oktober

Mooie koersstijgingen in oktober

Ook oktober was een uitstekende maand voor aandelenbeleggers wereldwijd. Oktober is de maand waarin volop bedrijfscijfers worden gepubliceerd en dit bracht door de bank genomen positief nieuws. Ondanks de vele politieke issues gold voor beleggers “it’s the economy, stupid”, niets bracht de markten van de wijs.

Lees meer

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Hoogdividend aandelen?

Serie 'Het vermogen om uw dromen waar te maken': Hoogdividend aandelen?

Op het moment - we spreken over de periode na het begin van de kredietcrisis in 2008 - wordt de wereld overspoeld met besparingen. Het gevolg was dat rentepercentages richting nul gingen en dat centrale banken zelfs negatieve rentes in rekening gingen brengen: banken moesten betalen om hun geld bij de centrale bank te stallen. Dat waren we niet gewend.

Lees meer

Aandelenmarkten veren op over breed front

Aandelenmarkten veren op over breed front

September is wederom een goede maand voor aandelenbeleggers gebleken (“remember to be back in september”). De start van de maand was enigszins nerveus in verband met de waterstofbom die Noord Korea tot explosie bracht. Maar gedurende de maand gaven het positieve economische nieuws, de verkiezingsuitslag in Duitsland en duidelijkheid omtrent het beleid van de centrale banken beleggers meer vertrouwen. De wereldindex wist 2,79% te klimmen naar een voorlopig jaarresultaat van 3,91%. Vooral beleggers in Europa beleefden mooie tijden. De Eurostoxx 50 met daarin de 50 grootste bedrijven uit Europa steeg 5,21%. Ook de Trustus modelportefeuille kon 3% stijgen in september en noteert een jaarresultaat tot ultimo september van 5,3%.

Lees meer

Hoogdividendbeleggen

Onze unieke hoog dividend strategie profiteert van een positieve samenhang tussen dividend en toekomstige winstgroei, levert een constante inkomstenstroom op en is defensief in tijden van koersdaling. U bepaalt natuurlijk zelf of u de inkomsten opneemt of herbelegt.
 
Lees meer over hoog dividend beleggen

Wat onze relaties over ons zeggen:
Rob Boon: ‘Toen ik net klant werd, keek ik nog wekelijks naar mijn portefeuille. Nu heb ik er zoveel vertrouwen in dat ik niet meer dan één keer per jaar kijk.’

Team Trustus

Bij TRUSTUS Capital Management werken alleen zeer ervaren mensen die uw belangen als geen ander op waarde weten te schatten.


Ontmoet het teamVestigingen

Over Trustus

Trustus is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer, met jarenlange ervaring in de beleggingswereld.
Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het beheren van het vermogen van onze relaties beheren we ook een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Onze relaties zijn particulieren, ondernemers, verenigingen of stichtingen. Zij geven ons het vertrouwen om te doen wat goed is, op basis van een vooraf afgesproken risicoprofiel. Niet iedereen heeft tijd, zin of het inzicht om te beleggen. Door dit aan Trustus uit te besteden weet u dat uw vermogen beheerd wordt door professionals die hun vak met kennis en passie uitoefenen.
Trustus heeft alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Benieuwd naar wat Trustus voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.